Trendigt på fötterna just nu

I dag skriver vi om den trend som är starkare än någonsin, det är nämligen sneakers-trenden. Detta är inte bara snygga pjucks, de är även väldigt användbara och passar till i stort sett vad som helst. Dessutom kan man använda dem i city, på stranden, på klippor och på asfalt lika som på gräs eller stigar i skog, på fest och på jobb. Läs gärna vidare.

 

Skor telefonledningNågon som verkligen gillar sneakers är en kille som heter Mark Farese som vi kan läsa om i Metro. Han har nämligen över 3 000 par av denna gympaskomodell som så snitsigt bytt namn till just sneakers. Han tror vidare att hans digra samling är värd över 6 miljoner kronor. Många par har han kommit över billigt genom snabba och smarta köp innan folk har förstått att de kommer bli värda mycket mer, han säger också att det inte är de allra dyraste skorna som för de är de mest betydelsefulla eller mest värda för honom själv. Som fan av Yankees är favoritskorna de som laget har signerat. Och de kommer han förmodligen aldrig någonsin att sälja.

Går aldrig ur tiden

I Expressen kan vi läsa om hur sneakers tycks vara skor som faktiskt aldrig går ur tiden. Vita skor är verkligen inne just nu, vilket gör att sneakers blir extra populära. Enkla är de att matcha också, till jeans, klänning, kjol, chinos, slacks och shorts. Helt enkelt väldigt mångfacetterade och användbara. Klassiker som Stan Smiths från Adidas är hetare än någonsin, och de allra flesta kan man köpa på nätet. Hitta sommarens skor online till ett bra pris istället för att köpa i den fysiska handeln så kan du spara en hacka dessutom. De väger lätt på foten och de funkar som sagt till det mesta.

För ett litet tag sedan designade ingen mindre är Kanye West skor, och närmare bestämt just sneakers, till Nike. Och nyligen har även Rihanna designat skor till Manolo Blahnik, men dock absolut inte sportskor av något slag, utan klassiska Sex and the City-skor á la Carrie Bradshaw. Det är populärt alltså att låta kändisar med näsa för design, nytänk och mode vara en del av speciella kollektioner.