Så ska du styla dig 2021

2021 är året då du kan ta ut svängarna med både hår och makeup. Lugg, lockigt och naturligt är trender för året. En trend som består över tid är långt hår.

Lekfullt och naturligt är några ledord för skönhetstrenderna 2021. Det finns en längtan att få komma ut från hemmakontoret och verkligen visa upp sig. I år är det även trendigt att våga vara kreativ och använda färg i håret.Utgå ifrån dina förutsättningar och våga sluta tämja ditt hår, låt det leva sitt eget liv. Försök att framhäva din naturliga hårfärg genom att ta hand om håret för att det ska få lyster och glans. Plattången är något som du kan lägga undan 2021.

Långt hår är alltid trendigt

Något som aldrig går ur tiden är den långa frisyren, det är ett säkert kort. Har du kort hår kan du göra en hårförlängning. Om du gör en hårförlängning för första gången ska du tänka på att hur din vardag ser ut och vad som är målet med din hårförlängning. Ta professionell hjälp för att få bäst resultat.

Lugg i alla former

Hockeyfrillan, luggen, och lockigt är hårtrender för 2021. När det kommer till hårfärgerna ska det andas attityd med målet att rama in och framhäva ditt ansikte. Från slingor som mer smälter ihop ska det nu vara tydliga kontraster. Den modiga väljer blockfärgade partier i håret som verkligen sticker ut. Kanske lockar det att färga luggen i en enskild färg? Allt handlar 2021 om kreativitet och lekfullhet. Ett säkert trendkort 2021 är luggen och lockarna. Alla typer av luggar är rätt, allt från gardinluggen till den lockiga luggen. Lockarna rockar 2021 och har du rakt hår kanske det är dags för en permanent.

Hårtrender 2021:

  • Lockigt
  • Lugg
  • Hockeyfrillan
  • Naturligt busigt

Naturligt eller 80-tal

Makeupen för 2021 går i jordiga färger eller 80-talets kontrastfärger. Det naturliga är ledordet med fokus på huden. Istället för glow och high light ska du lägga energi på att få fram en naturlig rosighet. Vill du hellre gå åt helt andra hållet ska du använda lysande färger som rosa eller blodrött och rama in ögonen med kajal eller ögonskugga, det behöver inte se perfekt ut. Att vara perfekt sminkad med high lighter och perfekta ögonbryn är inte något för 2021.