Dejta och åk elsparkcykel!

Romantiska tips finns det gott om i medierna. Men än så länge har elsparkcykeldejten lyst med sin frånvaro! Varför inte ta tinderdejten på varsin elsparkcykel och låta staden susa förbi? Sätt er sedan och fika någonstans och få tid att umgås och prata i lugn och ro.

Har du någonsin varit på promenaddejt? Det är ett mysigt koncept där man i lugn och ro kan lära känna varandra utan att behöva flacka med blicken eller råka titta bort lite för mycket. Istället kan man fokusera på att promenera och prata om det som dyker upp i tankarna. Men ”level två” är givetvis dejt med lite mer fart i! Elsparkcykel i Stockholm är ett perfekt sätt att ta sig fram på med sin dejt, få sig ett roligt skratt samtidigt som man kan ta sig fram på ett roligt sätt.   

Elsparkcykel är roligt att äga

Det har minst sagt blivit skriverier om elsparkcyklarna, men en sak borde alla veta: de flesta problemen som förknippas med elsparkscyklar försvinner faktiskt om du inte hyr tillfälliga utan äger en själv. Dels ser du till att det inte blir massa felparkerade cyklar överallt, och dessutom har du alltid fri tillgång till en elsparksyckel och behöver inte oroa dig för att den snart laddas ur. Tar du med den på jobbet kan du till exempel ladda den där, och ha den redo när du ska åka hem igen.

Dessutom är man mer mån om hur elsparkcykeln förvaltas om man äger den själv. Man kanske ser till att inte köra den på fel ställen och så vidare. Det har många fördelar som enkelt kan lösas utan att du behöver förarga någon! Just nu pågår dessutom en upphandling för att göra vägarna säkrare för alla trafikanter, inklusive oss som älskar våra tvåhjulade vänner.

Just det, sista fördelen. Du slipper åka tunnelbana om du har en egen elsparkcykel. Då slipper du all trängsel och sådant som dessutom ska undvikas i dessa tider. Fördel på många sätt, även under natten när du vill vara ifred!

Sammanfattningsvis så har elsparksyckeln många fördelar:

  • Roligt på dejt
  • Kul att äga själv
  • Du slipper kollektivtrafiken