Kortklippt är årets hårtrend

Nu är det hög tid att klippa av dig håret, i alla fall om du vill vara trendig – vinterns hetaste frisyr är nämligen den kortklippta!

Om du vill vara het i höst och i vinter är det hög tid att klippa av dig håret, för nu är det de korta frisyrerna som gäller. Och visst finns det många varianter att variera mellan, titta bara på kändisarna. Till exempel i Hollywood har den korta frisyren spridit sig likt en löpsedel på skvallerpressen och massor av kända ansikten har låtit frisörerna gå bananas med saxen. Så det finns massor av power-kvinnor att inspireras av!

Vilka kändisars frisyrer ska man inspireras av?

Hos tidningen Metro har man skrapat ihop ett helt bildspel. I det ser man hur de hetaste namnen valt att styla sina hårsvall, eller rättare sagt: hur de valt att kapa sitt svall. land celebriteterna ser vi exempelvis Emma Watson i en klassisk 40-talsfrisyr och likaså har Johnny Depps dotter Lily Rose låtit ett annat årtionde inspirera hennes hår som numera har en 20-talsinspirerad look. En annan variant som bland annat Ginnifer Goodwin och Kate Mara är Pixie-frisyren. Eller varför inte göra som de flesta av Lala-lands stjärnor och satsa på den långa pagen med locka? Kändisar som rockar denna frissa är till exempel Elizabeth Olsen, Lucy Hale, Miranda Kerr, Rihanna, Taylor Swift och Jennifer Lawrence. Vill man i stället ha en rak variant är det Jourdan Dunn, Julianne Hough och Kylie Jenner som man ska låta sig inspireras av.