Bröllop och kändisinspiration

Hur man väljer att ha sitt bröllop är helt olika från person till person, par till par. Vissa gifter sig i Italien, andra i Tomelilla. Men det viktigaste är att det känns rätt för en själv, både vad gäller klänning men även gästlista, bröllopstårta och budget generellt. Det skadar aldrig med lite inspiration från kändisarnas glamourösa värld. 

 

 

pexels-photo-131193Ett drömbröllop vid Como-sjön i norra Italien är förmodligen vad många par drömmer om, och något få har råd att förverkliga. Ett par som dock har råd att göra det var bland andra Spotifys grundare Daniel Ek och hans nyblivna hustru Sofia Levander. Med på gästlistan var ingen mindre än Mark Zuckerberg, enligt en artikel i Dagens Industri Digital. Modemässigt bar bruden en vit skapelse utan axelband och en stor bukett med gula rosor. Bilder på firandet där Daniel Ek hänger tillsammans med Mark Zuckerberg lades givetvis ut på Facebook. Mer om detta kan bland annat läsas om i en artikel i Expressen.

Storslaget kändisbröllop inspirerar

 

Ett annat par som det kanske är mer rubriker kring är Kim Kardashian och Kanye West – även dessa tu gifte sig i Italien i ett väldigt storslaget bröllop. De gifte sig i Florens 2014 med lilla dottern North närvarande samt ett stort antal gäster. Mer om detta samt inspirationsbilder kan hittas här. Kim hade en bröllopsklänning i mermaid-stil med ärmar i vit spets och med släp.

 

”I fästningen Belvedere i Florens, Italien sa realitystjärnan och hiphopkungen ja till varandra” – Aftonbladet

 

Nu kanske inte alla har råd med en designerklänning, som Kim eller Sofia Levander. Men det finns klänningar i riktigt hög kvalitet som inte kostar en bråkdel av vad en Oscar de la Renta kostar, bröllopsklänningar från Sofia Moore bland annat.