Het i höst

Hösten 2016 har varit händelserik och det inte minst på modets barrikader. Vad för hårstilar har synts runt om i magasin och på Instagram-inspiratörers bilder?

Hösten är för många en nystart och det för med sig ett behov att förändra och göra om. Kanske räcker det med något så litet som att faktiskt klippa sig eller skaffa en hårförlängning i Stockholm. Vad det nu kan vara är det välkommet, för med ny look kommer också en chans till att ändra andra saker i sitt liv som kanske känns svårare att förändra.

pexels-photo-88444-large-1I modemagasinet Chic går de hetaste hårtrenderna igenom. Vad är det då som syns på de snygga bilderna? Jo, det är allt från svallande lockar till kortkort. Det får enligt redaktören för artikeln gärva vara yvigt. Lockigt hår eller självfall är väldigt hett, det ger nämligen håret en struktur som är svårare att få till om en fötts med spikrakt, tunt hår.

Bobs och Lobs

Annat som är inne är bobar och lobar. En bob är en kortare frisyr medan en lob är en lång bob. Det får gärna vara i naturliga hårfärgen. Men långt mörkt hår går aldrig ur tiden och även det är inne, se bara på Selena Gomez vackra, glänsande svall. På Metro Mode finns det massor av inspiration i form av bilder att utgå från ifall du inte kan bestämma dig för vilken look du vill ha.

Det är detaljerna som gör hela grejen i höst. I alla fall om man får tro Damernas Värld. Så se till att stylingen är on point, att klippet känns rätt samt att hårprodukterna är gjorda för just din typ av hår.

Har du begåvats med naturliga lockar? Grattis, detta är din säsong! – Damernas Värld